image
 |  5 15 Серпня 2018 | 10:11

Новий транш від МВФ Україна може отримати восени

Україна у разі позитивного завершення майбутньої місії Міжнародного валютного фонду, яка працюватиме в Києві з 6 по 19 вересня, зможе отримати черговий транш кредиту Фонду восени.
"Якщо місія буде позитивна - якщо Україна зможе домовитися з Міжнародним валютним фондом - то ми зможемо отримати позитивне рішення борду (ради директорів МВФ) восени, і восени ми зможемо, я думаю, отримати транш", - сказав заступник голови Національного банку України Олег Чурій в ефірі радіо "Новое время".

Він нагадав, що серед зобов'язань України для чергового перегляду програми - перегляд тарифів на газ відповідно до ринкових рівнів і питання держбюджету поточного і наступного року.
"Якщо місія успішна, то призначається дата борду - ради Міжнародного валютного фонду. Якщо дата ради буде визначена, це означає, що з дуже високою ймовірністю буде позитивне рішення", - додав Чурій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ГПУ не каратиме прокурорів, які не прийшли на суд у справі Кернеса

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити