image
 |  0 28 Жовтня 2020 | 17:16

Новий дорожній одяг та бар’єрне огородження: на Волині триває ремонт (ВІДЕО)

На відео – ділянка автодороги М-07 Київ – Ковель – Ягодин (на м.Люблін), що пролягає між населеними пунктами Люблинець і Довгоноси Ковельського району, де цьогоріч проводиться реконструкція.

Інформує Служба автомобільних доріг у Волинській області.

На обох проїздах влаштовано новий дорожній одяг, встановлено бар’єрне огородження, протизасліплювальний екран та дорожні знаки, облаштовано автопавільйони і вбиральні поруч з ними, облаштовано узбіччя та кювети. Наближаються до завершення роботи з нанесення дорожньої розмітки.

Попереду роботи з влаштування вставок розмічальних дорожніх типу "котячі очі", які доповнять дорожню розмітку, позначаючи смуги руху проїзної частини в темну пору доби.

Замовник робіт – Служба автомобільних доріг у Волинській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волинській митниці у «тракториста» виявили контрабанду (ФОТО)

Підрядник – ТзОВ "Луцькавтодор-Сервіс".

Контроль якості робіт з реконструкції автошляху М-07 км 447 – км 451 на всіх етапах здійснюється представниками підрядника, замовника, державного підприємства "Дорожній науково-технічний центр" та незалежними інженерами технічного нагляду ТзОВ «ЄВРО ТЕХ ЕКСПЕРТ БУД».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити