image
 |  13 15 Квітня 2019 | 17:02

Новий керівник Нововолинського парку культури й відпочинку обіцяє скеледром та мотузковий парк

У Нововолинську обрали  очільника парку культури й відпочинку - ним став Роман Красинський.

Про це пише нововолинськ.com.ua.

До речі, конкурс оголошувати і раніше, проте жодна кандидатура не зголосилася. Лише з другого разу комісії під головуванням Вікторії Магдисюк, керуючої справами міськвиконкому, вдалося обрати очільника. Ним став Роман Красинський – відомий як ведучий та організатор багатьох розважальних та тематичних заходів міста. 

У своїй програмі розвитку нововолинського міського парку культури та відпочинку Роман Красинський зазначив, що планує облаштувати парк майданчиком для скейтбордистів, велосипедистів, ігровими майданчиками, вуличним скеледромом, мотузковим парком для дорослих та дітей і загалом зробити модернізацію уже наявних атракціонів. 

На засіданні кандидат на посаду розповів про свої плани щодо облаштування території. Також він розповів про те, як планує виходити із скрутної ситуації, яка нині нависла над парком. 

«Насамперед, треба, щоб умови відповідали назві «парк культури й відпочинку». Це має бути таке місце, де сім’ї разом із дітьми, а також молодь Нововолинська і навіть пенсіонери змогли відпочивати і милуватися благоустроєм. Я вважаю, що ця територія має бути для всіх мешканців різного віку», – зазначив Роман Красинський. 

Головною метою нового очільника є пропаганда здорового способу життя серед молоді. Розпочати планує з малого: бюджетні атракціони, які допоможуть залучати додаткові кошти задля подальшого розвитку парку. У результаті – молодь Нововолинська активна та здорова. Адже, як зазначив Роман Красинський, серед причин підвищення рівня злочинності серед дітей також відсутність місць для проведення активного проведення дозвілля. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Нововолинську з міських клумб вкрали 25 кущів троянд

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити