image
 |  0 10 Травня 2020 | 16:56

Новий спалах коронавірусу в Маневицькому районі: навколо Черевахи встановлюють блокпости

Станом на 10 травня у Маневицькому районі зареєстрували 16 випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Практично всі вони пов'язані з відвідинами богослужінь. Новий спалах COVID-19 у районі – теж серед прихожан, тільки баптистської церкви – християн віри євангельської.

«ВолиньUA» нагадує, що перші випадки коронавірусу на Маневиччині так само були пов`язані з відвідинами богослужінь, зокрема – контактами із зараженими коронавірусом московськими попами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЖителі Маневиччини заразилися COVID-19 від московських попів, – ЗМІ

Черговий спалах коронавірусу на Маневиччині зафіксували у селі Череваха, зокрема – серед прихожан баптистської церкви – християн віри євангельської.

Цей факт підтвердили сьогодні, 10 травня, під час брифінгу у Волинській обласній державній адміністрації.

Директор Волинського обласного лабораторного центру, головний державний санітарний лікар області Наталія Янко розповіла, що коронавірусом інфікувався пресвітер цієї релігійної громади, а також прихожани. Загалом наразі підтвердили хворобу у 12 осіб.  

За словами Наталії Янко, в осередку зараження вже обстежили 27 контактних осіб. Епідемічне розслідування навколо цього вогнища триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через спалах коронавірусу у Ковелі закрили швейну фабрику (ВІДЕО)

Відомо також, що в районі вирішили встановити контрольно-пропусні пункти на в’їздах і виїздах із Черевахи, запровадили посилений режим дезінфекції. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити