image
 |  0 25 Листопада 2020 | 19:19

«Новорічний локдаун»: що обіцяють і що готують у Кабміні? (ФОТО)

Уряд може посилити ті чи інші карантинні обмеження на новорічно-різдвяні свята та у разі погіршення ситуації із захворюваністю на коронавірус.

Про це міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов сказав на брифінгу за результатами чергового засідання уряду, повідомляє кореспондент «Укрінформу».

«Ми активно вивчаємо результати діяльності під час карантину вихідного дня. Спостерігаємо певну стабілізацію в частині захворювання. Проте розуміємо, що у разі зростання захворюваності можемо прийти до посилення тих чи інших карантинних обмежень. Зокрема, розуміємо, що можуть бути своєрідні обмеження і під час циклу новорічно-різдвяних свят», - сказав Немчінов.

За його словами, фахівці опрацьовують відповідні пропозиції, тому уряд зможе їх представити у разі потреби, щоб і громадяни, і бізнес були заздалегідь готові.

Тим часом телегpам-канал «Шептун» опpилюднив фото з пpоекту Кабміну:

«У нашому розпорядженні опинився проект, планованих обмежень в роботі закладів та заходів у грудні і січні».

Позафракційний народний депутат Вікторія Гриб підтвердила інформацію про плановані обмеження в Україні. Гриб зазначила, що «такий варіант дійсно обговорюється, але остаточне рішення не прийнято».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не спpавами, а пpопагандою: В офісі Зеленського створюють пул блогерів для «позитивного висвітлення»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити