image
 |  2 15 Грудня 2017 | 10:54

Новоствореним ОТГ Володимир-Волинського району передадуть школи, автобуси та музей

Двом новоствореним ОТГ Володимир-Волинського району передадуть на баланс майно, яке раніше було у спільній власності. Перепаде і Устилузькій ОТГ.
Про це інформує наш власкор.
Так, з балансу відділу культури та туризму Володимир-Волинської РДА  у комунальну власність Устилузької міської ради буде передано Устилузьку дитячу школу мистецтв – музей-садибу Ігоря Стравінського та її нерухоме.
У комунальну власність Зарічанської сільської ради передадуть заклади освіти та їх нерухоме і рухоме майно. Зокрема, школи у селах Суходоли, Новосілки, Дігтів, Ласків та Вощатин.
У комунальну власність Оваднівської сільської ради теж передадуть заклади освіти та їх нерухоме, рухоме майно. Це школи у селах Галинівка, Овадне, Свійчів, Верба, Сусваль, Красностав, Охівка.
Також Зарічанська та Оваднівська сільські ради отримають у комунальну власність два шкільні автобуси – Галинівської та Суходільської ЗОШ.
Якщо депутати районної ради проголосують за це рішення, то все майно буде передано безоплатно спеціальною комісією.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити