image
 |  0 30 Липня 2019 | 11:22

Нововолинець написав петицію Президенту з проханням допомогти вирішити екологічні проблеми

Мешканець Нововолинська Віктор Степюк написав петицію до Президента України Володимира Зеленського з проханням розібратися в з підприємствами міста, які забруднюють атмосферу та навколишнє середовище.  

Про це інформує «ВолиньUA».

«Пане Президенте! На території міста вже десятиліттями працюють підприємства, які своїми викидами забруднюють атмосферу та навколишнє середовище, що призводить до катастрофічного збільшення в місті захворювань на рак та хвороби дихальних органів. Місцеві чиновники закривають на це очі, що спонукає жителів міста до висновку про наявність корупційних дій. Просимо Вас, як гаранта наших прав і свобод, втрутитися в цю ситуацію, так як самі жителі міста не можуть перемогти "великі гроші", які замішані в цій ситуації. Місцева громада доведена до відчаю і,на мою думку готова акцій протесту. ВІРИМО І НАДІЄМОСЯ НА ВАШУ, ПАНЕ ПРЕЗИДЕНТЕ ДОПОМОГУ» - йдеться у петиції.

Підписати її можна за цим посиланням. 

Станом на 11 годину 30 липня її підписали 306 осіб з 25 тисяч необхідних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кроноспан" збудує ще один завод у Нововолинську

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити