image
 |  0 13 Листопада 2020 | 17:47

Нововолинськ також хоче скасувати карантин вихідного дня

Нововолинська міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій рекомендувала суб’єктам господарювання взяти до відома постанову уряду про запровадження карантину вихідного дня та доручила меру міста звернутися до Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля з проханням скасувати рішення про встановлення карантину вихідного дня.

Зазначимо, що уряд запровадив карантин вихідного дня до 30 листопада 2020 року. Протиепідемічні обмеження, які стосувалися помаранчевої зони карантину, тепер будуть діяти для всіх регіонів країни.

На думку комісії, запровадження таких заходів призводить до супротиву малого та середнього бізнесу, який вже несе чималі втрати. Відповідний лист – прохання не впроваджувати карантин вихідного дня міська комісія з ТЕБ та НС вирішила направити і до голови Волинської обласної державної адміністрації, керівника регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Юрія Погуляйка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У жовтні опалення на Волині подорожчало на 40%

На комісії заслухали директора Нововолинського госпрозрахункового ринку Ігоря Федоришина, який повідомив, що учора з підприємцями дійшли згоди і ринок працюватиме у середу, четвер та п’ятницю. А вже сьогодні вранці йому надійшла пропозиція щодо встановлення інших днів роботи. За словами чиновника, цієї суботи і неділі ринок функціонуватиме ще у звичному режимі. А за ці вихідні разом з підприємцями мають визначитися щодо режиму подальшої роботи.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити