image
 |  2 23 Квітня 2019 | 10:59

Нововолинський суд та поліція хочуть не платити податки та комуналку

Нововолинський міський суд та відділення поліції просять міську владу звільнити їх від сплати податку та оплати комунальних послуг. 

Про це інформує «ВолиньUA».

На сесію міської ради будуть винесені відповідні проекти рішення.

Так, мерія планує відмовити Нововолинському міського суду у звільненні від сплати податку за землю у зв’язку з тим, що не дозволяється міським радам встановлювати індивідуальні пільгові ставки місцевих податків та зборів для окремих юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців і фізичних осіб або звільняти їх від сплати таких податків та зборів.

А от КП «Нововолинськтеплокомуненерго» хочуть зобов’язати звільнити на 2019 рік дільничні пункти поліції, які розташовані на 15 Мікрорайоні та на вул. Соборній від плати за надані комунальні послуги і взяти плату за надані послуги на свої витрати за рахунок прибутку при умові заключення договорів оренди.

ТзОВ «Волиньелектрозбут» рекомендують звільнити на 2019 рік дільничні пункти поліції від плати за спожиту електроенергію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Нововолинську під час погоні «бляхар» влетів у двір, де гралися діти (ФОТО, ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити