image
 |  4 12 Червня 2019 | 17:21

Нововолинці, просніться! Мешканців міста запрошують на слухання по «Кроноспану»

19 червня у мешканців шахтарського міста запрошують у міську раду на чергові слухання по заводу «Коронспан». 

Про це написав Виктор Степюк‎ у групі Нововолинськ інфо.

За його словами проблема із заводом існує та обговорюється уже давно. Чергове будівництво заводу свідчить, що місцева влада людей не боїться.

«Сапожніков. Тут справа набагато гірша і страшніша......Його на роботу найняла нововолинська громада і ми йому платимо зарплату......І робимо ми це роками: довіряємо, платимо і.......плачемо і помираємо від його виконання обов’язків.....І - МОВЧИМО !!!!! Бо ця постійна перестрілка в інтернеті, відсутність масовості при обговорення та слуханнях в горкомі - НІЧОГО не дає.....Нас рахують тупими і ні на що неспроможніми.....НАС - НЕ БОЯТЬСЯ !!!!! А в таких випадках відсутність страху породжує вседозволенність, беспредєл.........Новий завод - цьому великий доказ !!!!», - йдеться у дописі.

19 червня - чергові слухання в міскраді по цій проблемі.

«Нововолинці, просніться !!!!!!!!! Бо нас - умисно знищують !!!!!!! Тільки люта непокора і ненависть тисяч гордян Нововолинська врятує життя десятків тисяч !!! Бо нам діти потім не пробачать...»

Нагадаємо, Єропейський банк реконструкції та розвитку організовує синдикований кредит на суму 116 мільонів євро для виробника листових матеріалів на підставі деревини "Кроноспан УА", що входить до групи "Кроноспан", на будівництво нового заводу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити