image
 |  0 23 Лютого 2019 | 10:38

Нову дорогу, яка проляже через три райони побудують на Волині

Через три поліські райони області планують прокласти асфальтовану автодорогу, а трасу від Ковеля до Ягодина розширюватимуть.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії облради з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв’язків та інвестицій, - пишуть Волинські новини.  

Як повідомив керівник патронатної служби ОДА Валерій Криворог, планують побудувати новий автошлях через Ратне, Старовижівський та Шацький райони завдовжки 61 кілометр. На будівництво отримають додаткові кошти з держбюджету. Дорога проходитиме через чотири ОТГ та три райони. Раніше за цим напрямком не було автобусного сполучення. Йдеться про асфальтовий шлях сім метрів завширшки. Наразі отримали експертизу проекту будівництва дороги. 

Окрім того, цього року отримають 86 мільйонів гривень з держбюджету на будівництво автотраси від Ковеля до Ягодина: уряд планує протягом найближчих 3-4 років виділити понад мільярд гривень на розширення цього автошляху, аби він мав по дві повноцінні смуги в один та інший бік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині поремонтують тріщини на дорогах за 4 мільйони гривень

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити