image
 |  5 9 Березня 2020 | 08:50

Обережно: на одному з луцьких ринків продають шкідливу постільну білизну

На Варшавському ринку в Луцьку волинянка придбала постіль, яка зіпсувала їй пральну машинку та пофарбувала одяг і навіть руки й ноги.

Про це в спільноті "Нетипове Рожище" написала Оксана Власюк.

Жінка пише, що на Варшавському ринку придбала постіль за 450 гривень. Приїхавши додому, відразу попрала.

"Застелила ліжко, а зранку просинаюсь з чоловіком та дитиною і всі сині! Руки, ноги, піжама. Навіть пральну машину зіпсувала! Постіль почала линяти чи фарба облазити, не знаю, як буде правильно. Ну я взяла її ще раз попрала з оцтом, щоб зняло ту синьку. Але результату нуль", – йдеться в дописі.

Після цього жінка відвезла придбану постіль на ринок, аби повернути хоча б половину коштів. Але продавчиня відмовилася забирати проданий товар, а ситуацію обґрунтувала тим, що покупець просто не вміє прати.

"Вона почала хамити, ніби у неї свято. То що мені до її свята? Потрібно за такі гроші якісне продавати. Взяла серветку вологу, тернула два рази і показую їй, яка в неї постіль. Їй було байдуже", – додає пані Оксана.

Повернути кошти чи хоча б поміняти постіль жінка відмовилася. Натомість нахамила та ще й поліцією пригрозила, – переповідають цю історію журналісти Волинь24.

"Коли купували, казала, що якість чудова і буде пратися чудово! Будьте обережніші, коли купуєте в неї постіль, бо нічого потім не доведете і викинете, як і я! Більше того, ще й винні залишитесь. Хай місто знає своїх героїв!" – додає жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перевернута автівка та уламки - на дорозі: у Ковелі неповнолітній скоїв ДТП (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити