image
 |  20 19 Липня 2018 | 15:07

Обережно, викладач: доцент кафедри філософії побила жінку, яка гуляла з дитиною

16 липня 2018 року, близько 18:00 на території профліцею в Квасилові Рівненської області доцент кафедри філософії побила жінку, яка гуляла з 6-місячною дитиною.
Про це пише сама жінка на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.



«Це сталося на території профліцею в Квасилові, це асфальтована дорога, а сам заїзд перекритий такими шлагбаунами, що ложаться на землю. Я з донею і її хрещеною, яка на 7 міс вагітності гуляла. Це сталося в понеділок 16 липня 2018 року, близько 18:00. Зупинились ми біля цих шлагбаунів, там ще росте верба, так затишно. Якраз доця в цей час лягає спати, я дала їй цицю і залюляла на руках. Бачу що під’їхала машина до цих шлагбаунів і має їхати туди на територію. Я поклала малу в коляску і почала їхати, поки та жінка поклала ті шлагбауни я майже доїхала до повороту на тротуар, бо до того там висока бровка, а дитина тільки заснула то я не хотіла піднімати коляску, щоб її збудити, бо в неї дуже чуткий сон, поки невспиться. Ця жінка швидко під’їхала і почала сигналити. Я залишила коляску так як і їхала, підійшла до неї і кажу: «не сигнальте, в мене дитина тільки заснула». На що вона мені відповіла: «Я зараз тобі здєлаю. Ти чого взагалі тут ходиш! Тут приватна територія!». Я стою в ступорі. Вона закрила вікно і почала знову їхати, а доня так і лежала в колясці за метра 2-3 перед машиною. В мене такий страх взяв, що вона наїде на мою 6 місячну дитину, що я зловила тільки заднє крило машини і вдарила лодоню по ньому. Ця жінка зупиняється і вилітає з машини, починає мене пхати схватила за волосся і тягає. І каже: «шо ти мою машину чіпаєш, я зараз тобі покажу як треба себе вести і ще кучя всякого» короче як я не намагалась відпихнути її в мене це не вийшло, тільки як відпихала то подерла трохи їй шию. Вона мене спочатку кинула на землю, потім за волосся підняла, закинула в кущі, я встала з кущів то вона взяла мене знову за волосся, якось і я її встигла зхопити також за волосся, то вона як не почала мене дьоргати за коси, що я думала все вирве, тоді я своєю ногою наступила їй на ногу. Потім ця жінка кинула мене на землю і почала ногою бити по ногам і по голові, після того я вже пам‘ятаю як сидить наді мною моя кума плаче, трясе мене і кричить то тієї неврівноваженої: «дура ти шо наробила?» та жінка спочатку почала кричати: «Сімулянтка! Вставай!», коли вона побачила що я дійсно не встаю і лежу обличчям в асфальт, тоді злякалася і побігла в машину по воду. А коли я знепритомніла, то кума казала що вона взяла мене ще за шию ззаді і почала душити і обличчям в асфальт нагинати...
Коли я прийшла до тями, я попросили викликати швидку і поліцію. Кума, яка вагітна від того всього побаченого так розгубилася, що навіть забулася номер в поліцію і швидку.. Кума почала кричати: «Як дзвонити в швидку? Як дзвонити в поліцію?». Ідучи повз чоловік, який 100% все це бачив, відвернув голову і просто почав швидше іти.
Це все сталося на очах у її власної дитини приблизно років 7, яка була в машині. І ще шокувало те що та дитина не була ні заплакана, ні злякана. Мені здалося, що вона не раз бачила на власні очі, як бездушно когось б‘ють.
І найстрашніше, ця людина, хоча незнаю чи після цього випадку можна її так назвати, бачила, що я є мамою немовляти і далі продовжувала бити бездушно, незважаючи на крики куми.
Кума дуже плакала, вона настільки злякалася цієї неврівноваженої жінки, що навіть боялася підійти. І Слава Богу вона запросто могла вдарити вагітну в живіт, тоді наслідки були зовсім інші...
Історія на цьому ще не закінчилася! Після того як все сталося, поки я оговталася ця жінка зателефонувала до своєї мами і сестри, які швидко прибігли і почали мене нагружати і до куми казати: «для чого ти брешеш, в тебе дитина під сердцем!», на що їй кума відповіла: «саме так, я не можу брехати!»
Її сестра почала мені погрожувати, що мене ввалить і кричати, щоб я відкупила сонцезахисні окуляри, які по її словам: «якщо ти розбираєшся у фірмах, коштують 200 баксів!»
Сестра сама віруюча і працює викладачем у коледжі!
Коли я почала їм пояснювати, що це їхня родичка мене так бездушно била, кидала в кущі, і ногою била по голові і моїх ногах, то я почула від неї таке: «мозгі ж в тебе не витікли!».
Мама цієї жінки почала лякати тим, що в Квасилівському проф училищі, виявилось що вона сама там і працює, є камери! Я тільки за щоб ці камери знімали саме ту частину території! Але якби вони і були то все давно було би стерто!
Після цього всього вони на допомогу подзвонили до свого сусіда, який раніше працював в міліції. Коли цей сусід прийшов то сказав на цю ситуацію - я бачив з балкону і подумав, що то діти граються. А от коли приїхала поліція, то він пішов як свідок і розказував, що бачив всю цю ситуацію ну правда з тієї сторони з якої вигідно для його сусідки!
Наша поліція як завжди їхала близько години часу, тобто ця жінка з цими родичами і сусідом придумала свою версію ситуації, щоб вийти чистенькою. В поліцію я написала повідомлення все як будо і заяву подала.
Ще з нашим законодавством, яке змінюється кожен місяць по 50 разів, тепер щоб отримати направлення на зняття побоїв потрібно чекати 3 суток. Тобто поки будеш чекати все може і посходити.
Після цього випадку я почала запитувати у знайомих, що це за людина що вона із себе представляє. Коментарі мене шокували, ЦЯ ЖІНКА ПРАЦЮЄ В РДГУ Є ДОЦЕНТОМ КАФЕДРИ ФІЛОСОФІЇ, ВЕДЕ ДИСЦИПЛІНУ «ЕТИКА»!!!! ГРИЦИШИНА МАРІЯ ВОЛОДИМИРІВНА 1985 року народження!», - пише Анастасія.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити