image
 |  0 14 Лютого 2019 | 07:31

Обіцяли і не виконали: луцька багатоповерхівка 2 місяці живе без ліфта

Ліфт у луцькій багатоповерхівці по вулиці Січовій, 3 а, який обіцяли полагодити до 11 лютого, не працює. Про це кореспондентам Суспільного розповів мешканець будинку Володимир Пасічник. Цей підйомник зупинили на капітальний ремонт на початку січня. Пенсіонери, люди з інвалідністю майже місяць не виходять зі своїх квартир, каже чоловік.

У багатоповерхівці по вулиці Січовій, 3а на сьомому поверсі мешкає Ольга Колтун. У її під’їзді з другого січня не працює ліфт. Жінка каже: впродовж цього часу не виходила на двір.

Ольга Колтун, мешканка будинку по вулиці Січовій, 3а: «Я не виходжу, нічого не бачу. Навіть подихати свіжим повітрям неможливо. Важко. Картоплю вийти взяти, минулого разу сусіда просила, щоб пішов у підвал. Недобре, тому що кошти ми здали на ремонт. Я піднятися по сходах можу, а спуститися не можу ніяк. У мене деформовані суглоби.»

 Володимир Пасічник через відімкнений ліфт підіймається на сьомий поверх пішки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому лучанам прийшли «захмарні» платіжки за опалення у січні?

 Володимир Пасічник, мешканець будинку по вулиці Січовій, 3а: «Нам обіцяли з міської ради, що 11 лютого ліфт запустять, а виключили ліфт другого січня. Ми усі свята носили усе. На восьмому поверсі живе жінка яка має двох діточок і носить їх на процедури в поліклініку. Тільки вчора появилися на дві години спеціалісти, постукали, а сьогодні нікого немає.»

 Мешканка дев’ятиповерхівки Галина Новосад розповіла, що з кожної квартири, а їх у будинку 36, на ремонт підйомника здали по 750-т гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку дідок створив ДТП тому, що «тут не можна паркуватися» (ФОТО)

Галина Новосад, мешканка будинку по вулиці Січовій, 3а: «Кошти здали, перерахували навіть. Обіцяли нам до 11 лютого зробити. Бачите як?-Сьогодні 12 число і ліфта ще немає. Я вчора питала ремонтників взагалі, скільки ще часу? А вони мені: ще більше тижня, може тижнів два ще будуть ремонтувати. Практично ми два місяці без ліфта живемо.»

 12 лютого на оперативній нараді директор департаменту житлово-комунального підприємства Луцької міської ради Юрій Крась розповів, що ремонтні роботи по вулиці Січовій, 3а проведуть до 15-го лютого.

 Юрій Крась, директор департаменту ЖКГ Луцької міської ради: «Люди до 15-го числа зобов’язалися провести усі ремонтні роботи. Вони можуть їх проводити зранку, в обід, увечері… Вони можуть бути в шахті, вони ж не зобов’ язані повідомляти мешканців: приступили вони до роботи чи ні?»

Детальніше - у сюжеті UA:Волинь.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити