image
 |  0 1 Березня 2022 | 22:06

Обласна військова адміністрація доповіла про обстановку на Волині

Кордони Волині станом на вечір 1 березня не порушені, жоден об’єкт критичної інфраструктури області не пошкоджений.

Про це під час традиційного вечірнього брифінгу повідомив голова Волинської обласної державної адміністрації Юрій Погуляйко, - пише ВолиньPost.

«Ворог намагається здолати нас інформаційно. Знайте, що будь-які чутки про капітуляцію влади безпідставні. Ніякої капітуляції! Тільки перемога», - сказав Погуляйко.

Він зауважив, що наразі встановлюють нову систему оповіщення населення про «повітряну тривогу», зокрема у 33-му районі, Дубнівському та ДПЗ.

До того ж, відтепер додаткове сповіщення доступне за допомогою мобільного додатку «Повітряна тривога». Встановлюйте та не нехтуйте своє безпекою.

Керівник військової адміністрації наголосив, що понад 90% волинських ветеранів АТО/ООС повернулися у Збройні сили, долучились до рероборони або ж перебувають у резервних батальйонах.

«Наші війська потребують транспортних засобів – якщо ви можете допомогти із цим, зв’язуйтесь з нашим Координаційним центром», - попросив Погуляйко.

Він нагадав, що на період воєнного стану в області забороняється торгівля алкогольними напоями. А також про те, що сьогодні, 1 березня, з обласного бюджету виділили майже 22,5 млн грн. З них більше 17 мільйонів підуть на потреби військових частин, забезпечення тероброни і посилення боротьби з диверсантами.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити