image
 |  13 28 Листопада 2022 | 09:42

Обморожені ноги та без документів: Лучанин змушений жебракувати на вулиці, бо його з хати вигнав племінник

Лучанин, який жебракує у центрі міста та якого з будинку вигнав племінник, шукає притулок.

Про цю інсторію написала Білик Тетяна у соцмережі facebook.

Допис подаємо без змін...

"Сьогодні мені трапилась нагода познайомитись з Музичук Юрієм Володимировичем він безхатько. Зі слів Юрія, його викинув на вулицю племінник і його дружина. У нього немає ніяких документів, але є проблема з ногами, які він обморозив перебуваючи на вулиці. Тепер він може пересуватись тільки за допомогою палиць.

Протягом 2 годин ми їздили з моєю подругою Машею Рогач, щоб знайти прихисток та ночівлю для Юрія, а це ще той квест.

Першим був Пункт Незламності біля РАЦС, в якому запропонували зігрітися, теплі напої та перекус, але залишитись тут він не міг (ночівлі тут не може бути і немає, хоча пункт працює цілодобово).

Наступним в нашому маршруті був Пункт Незламності за адресою Дубнівська 1б у церкві "Спасіння", в якому є ковдри, матраци, місця для відпочинку, вода, їжа, але не спасіння -- двері були зачинені.

Чому закритий цей Пункт Незламності?!

Дзвінок на гарячу лінію до Міської Ради, тиша... Дзвінок в поліцію, щоб інформаційно скоординували для подальших дій, без успіху...

Знайшли на просторах інтернету номер телефону в церкву "Фіміам", що за адресою Станіславського 15а, при якій є можливіст ночівлі для безхатьок. Після телефонної розмови про стан Юрія, нам погодили наш приїзд. Йому дозволено там перебувати лише три дні.

Там можна прийняти душ, попрати, разове харчування... А далі що??? Що робити людям без даху над головою?!

Музичук Юрій Володимирович

Корінний Лучанин народився 15 лютого 1963 року. Проживав за адресою Привокзальна 14а. Вчився в ЗОШ 15, яку закінчив з золотою медаллю.. Грав в футбол за Торпедо Луцьк.

Я дуже сподіваюсь, що знайдуться родичі, яким Володимир не байдужий", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У білосніжній сорочці і з капелюхом: Луцький жебрак розповів свою історію життя

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити