image
 |  2 27 Грудня 2017 | 10:02

Обрали нового голову Луцької міської організації ВО «Свобода»

26 грудня 2017 року відбулася звітно-виборча конференція Луцької міської організації ВО «Свобода», на якій було обрано голову міської організації та затверджено новий склад Луцького міського комітету політичної сили.
Про це ВолиньUA повідомили у прес-службі політичної сили.
Спочатку делегати конференції заслухали звіт голови Луцької міської організації ВО «Свобода» Миколи Федіка за два роки роботи. Очільник «Свободи» акцентував увагу на основних моментах діяльності партії, її участі у виборчій кампанії 2015 року та проаналізував роботу фракції ВО «Свобода» у Луцькій міськраді.
«У своїй діяльності наша політична сила керується програмними та ідеологічними засадами. Нам вдалося зробити чимала із запланованого. Але після смерті міського голови Луцька місто поринуло у вир боротьби за владу. В поточній непростій ситуації «Свобода» продовжує займати принципову позицію щодо захисту інтересів громади. Ми жорстко реагуємо на спроби окремих депутатів привласнити собі ласі шматки луцької землі. Виступаємо проти порушення елементарних норм законності і регламенту, які мають місце у роботі міської ради. Беремо участь у акціях як місцевого, так і загальноукраїнського масштабу. Основа нашої діяльності – це захист інтересів лучан, розвиток міста і його потенціалу. Ми завжди відкриті до діалогу та тісної співпраці з мешканцями Луцька», - зазначив у виступі Микола Федік.

Присутній на конференції голова Волинської «Свободи» Анатолій Вітів підкреслив, що Луцька міська організація ВО «Свобода» за своїм значенням – провідна в області. Від її діяльності залежить успіх політичної сили в регіоні. Він констатував високий рівень дисциплінованості, злагодженості та активності у роботі фракції у Луцькій міській раді.
«Командний дух, спільність принципів, цілей та ідей – те, що вирізняє свободівців з-поміж інших політичних сил. Важливо зберегти це і рухатися вперед».

Анатолій Вітів вніс подання переобрати головою Луцької міської організації Миколу Федіка. Рішення про переобрання було ухвалено одноголосно. Потому члени конференції затвердили новий склад міського комітету. До його складу увійшли: Щур Михайло, Магеровський Олександр, Кудрявцев Сергій, Ящук Віктор, Колісник Олексій, Богонос Богдан, Білан Андрій, Пшибельський Володимир, Мамчур Ярослав, Вовк Олександр, Скиба Олександр, Іван Пікун.
Микола Федік подякував за довіру і закликав до активізації роботи:
«Попереду нас чекає важка і відповідальна робота, виборча кампанія. Наше завдання – доносити людям правду і свої ідеї. Бути активними і динамічними, самовдосконалюватися і розвиватися. Без цього ми не зможемо досягати високих результатів і ефективно відстоювати інтереси лучан».




Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити