image
 |  40 27 Вересня 2024 | 10:06

Обрано запобіжні заходи торговцям зброєю, яких затримали волинські поліцейські

Тримання під вартою по 60 діб кожному: обрано запобіжні заходи торговцям зброєю.

Про це інформує сектор комунікація поліції Волинської області, - пише ВолиньUA.

У фігурантів вилучили понад 3600 набоїв різних калібрів, гранати, пістолети, вибухові пакети, магазини до пістолетів, корпуси ручних гранат, запали до гранат, протипіхотну міну, пристрої та засоби для переробки зброї. Спільники налагодили канал збуту зброї на території Волині та інших регіонів держави. Цю незаконну діяльність викрили і припинили наші правоохоронці.

Організував незаконний промисел 49-річний уродженець Маріуполя, який проживає на Київщині. До злочинної діяльності залучив 39-річну співмешканку та 51-річного товариша. Саме вони підшукували «клієнтів» та у подальшому здійснювали транспортування зброї до покупців. Поліцейські встановили і постачальника зброї та бойових припасів: ним виявився 57-річний уродженець Донеччини, який мешкає у столиці.

Трьох фігурантів-чоловіків затримали у порядку ст. 208 КПК України, їм оголосили про підозру у незаконному поводженні зброєю групою осіб. Санкція статті – до 7 років позбавлення волі. Спільниці обрано запобіжний захід – домашній арешт. Іншим зловмисникам – тримання під вартою по 60 діб кожному.

Слідство триває.

Читайте також: В Україні з 1 листопада може подорожчати електроенергія

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити