image
 |  2277 22 Листопада 2023 | 14:33

Обшуки на Волині: Керівництво шести лікарень з депутатом заробляли на тендерах

На Волині викрито групу директорів медичних закладів області та депутата райради, які заробляли гроші на хабарях "за допомогу" у проведенні тендерів на закупівлю медичного обладнання.

Про це пише Vesti.ua.

Як розповіли в правоохоронних органах, фігурантами справи стало керівництво 6 клінік: медичний директор КП "Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф", директор КП "Волинське обласне патологоанатомічне бюро", директор КНП "Рожищенський центр первинної медико-санітарної допомоги", директор КП "Турійська лікарня планового лікування", директор КП "Любешівська багатопрофільна лікарня" та директора КП "Шацька лікарня". Ще одним фігурантом виявився депутат Ковельської районної ради. Слідством встановлено, що вони одержували хабарі за сприяння в перемозі в тендерних торгах певного суб'єкта господарської діяльності під час закупівлі медичного обладнання. Крім того, вимагали та одержували хабарі у вигляді "відкату" за результатами укладених договорів на постачання медичного обладнання.

До слова, у директора КП "Любешівська багатопрофільна лікарня" під час обшуку правоохоронці вилучили дві гранати Ф-1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Взяли під варту ще одного фігуранта масштабної корупційної схеми на Волині

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити