image
 |  2 18 Червня 2021 | 14:21

Обшуки на Волині: поліція вилучила наркотики та зброю (ФОТО)

Сьогодні, у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 135 Кримінального кодексу України, співробітники Ковельського районного управління поліції за силової підтримки бійців роти поліції особливого призначення провели вісім санкціонованих обшуків на території Ковельського району.

Про це інформує поліція Волинської області.

У результаті проведених обшуків правоохоронці вилучили підакцизні товари, понад 500 рослин марихуани, два пістолети, набої, мобільні телефони та термінали.

Зокрема, на території домогосподарства раніше судимого 35-річного жителя селище Ратне поліцейські виявили теплицю з марихуаною, а у 27-річного жителя Ратнівщини – майже півтори тисячі цигарок сумнівного походження, без марок акцизного збору.

Усіх фігурантів доставили до поліції для надання свідчень. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що напередодні співробітники управління боротьби з наркозлочинністю в області спільно із працівниками Ковельського районного управління поліції та відділу протидії кіберзлочинам у Волинській області провели низку санкціонованих обшуків на території міста та району, під час яких вилучили наркотики, мобільні телефони та пістолети.ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція тримала лучанина на трасі чотири доби

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити