image
 |  9 29 Листопада 2022 | 08:54

Обшуки на Волині: вилучили алкоголю та тютюну на суму близько 2 мільйонів (ФОТО)

За процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури ​співробітниками Територіального управління Бюро економічної безпеки у Волинській області у ході досудового розслідування кримінального провадження про незаконне виготовлення, зберігання, збут татранспортування з метою збуту підакцизних товарів, а також про незаконні дії з марками акцизного податку (ч.ч. 1,2 ст. 204, ч.2 ст. 199 КК України) викрито схему виробництва та збуту в області контрафактного алкоголю та тютюнових виробів.

Про це інформує прокуратура Волинської області.

У ході обшуків, проведених 23-25 листопада 2022 року у Луцьку та Луцькому районі, правоохоронці вилучили близько 3,4 тисячі літрів спирту та спиртових сумішей, майже 1,7 тисячі пачок цигарок, 75 тис грн коштів, отриманих віднезаконної діяльності, та 2 автомобіля, яківикористовувались для транспортування фальсифікату.

Окрім того, в місцях, де здійснювалось виготовлення і розлив алкогольноїпродукції, вилучені етикетки, фурнітура,ароматизатори та інше обладнаннядля виробництва сурогату.

Усього під час обшуків вилучено контрафактних товарів на суму близько 2 мільйонів гривень.

Триває досудове розслідування.

Встановлюються особи усіх громадян, причетних до незаконної діяльності, яка виявлена за оперативного супроводу працівників Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити