image
 |  0 23 Жовтня 2020 | 13:09

Обшуки на Волині: знайшли снаряди, запали та набої (ФОТО)

Снаряди, запали та набої: результати проведення санкціонованого обшуку у Турійському районі. Вилучені боєприпаси направили на дослідження. За фактом незаконного поводження зі зброєю поліція розпочала кримінальне провадження. 

Про це інформує поілція Волинської області.

Учора під час санкціонованого обшуку у нежитловому будинку, належному 52-річному ковельчанину поліцейські виявили 5 снарядів калібру 45 мм, 2 запали типу «Ковешникова», корпус гранати РГ-42, 79 набоїв калібру 7,62 мм., сигнальний пістолет з набоями та 500 г речовини, схожої на порох.

На місце виїхали спеціалісти вибухотехнічного відділу ГУНП у Волинській області. Небезпечні предмети вилучили. Вони відносяться першої категорії небезпечності – вкрай небезпечні, тому підлягають знищенню з метою вилучення слідової інформації для проведення відповідних експертиз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Небезпечні витівки: вночі на залізничному вокзалі Луцька підлітка вразило струмом (ВІДЕО)

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити