image
 |  1683 25 Травня 2024 | 08:54

Обзиває «геноцидниками»: у Володимирі підприємиця боргує за вивіз сміття

Комунальне підприємство «Полігон» готує позовну заяву до суду щодо стягнення заборгованості з жительки Володимира, яка відмовляється сплачувати за послуги підприємства.

Про це йдеться на сторінці підприємства, - пише ВолиньUA.

Місцева підприємиця не платить за вивезення сміття. Причому боргує плату за послугу, як власниця крамниці і як споживачка. Заборгованість по торговому закладі – більше 2,6 тисячі гривень, по квартирі – майже 1,3 тисячі гривень.

На попередження володимирчанка не реагує, інспекторів КП «Полігон» обзиває «геноцидниками» і «фашистами». Каже, щоб всі виписані на неї рахунки КП «Полігон» представники комунального підприємства несли у міську раду.

«Нехай там платять… А ви всі сядете за ці рахунки», - каже підприємиця.

При цьому жінка не цурається виносити сміття у контейнери КП «Полігон», вдаючи, що знати не знає хто вивозить ТПВ і кому потрібно сплачувати за цю послугу.

На фото – докази того, як власниця крамниці справно «утилізовує» сміття у контейнери КП «Полігон».

Слід зауважити, що таких безвідповідальних споживачів у Володимирській громаді є чимало. Вони вигадують що завгодно, аби не платити за послуги КП «Полігон». Розповідають, що сміття не продукують взагалі, що вивозять його у контейнери на найближчі вулиці, а то й взагалі у сусідні міста, куди їдуть на ринок. Є і такі, що кажуть, що не мають ні смітиночки, а потім на околицях їхніх вулиць та сіл невідомо звідки виростають гори стихійних сміттєзвалищ.

В одному з сіл громади, наприклад, жителі вулиці зносили сміття на закинуте обійстя в якому ніхто нині не живе. Таким чином облаштували « полігон ТПВ» у себе на вулиці.

Адміністрація КП «Полігон» попереджає: прізвища та адреси всіх, хто відмовляється платити за вивезення та захоронення ТПВ, будуть передаватися екологам та представникам правоохоронних органів. А з боржниками підприємство вирішуватиме справи у судовому порядку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі хочуть реконструювати гуртожиток коледжу для проживання переселенців

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити