image
 |  4 19 Грудня 2020 | 21:37

Очільник Луцька став головою Волинського регіонального відділення Асоціації міст України

Луцького міського голову Ігоря Поліщука обрано головою Волинського регіонального відділення Асоціації міст України.

Це сталося під час засідання Загальних зборів організації, на які завітав виконавчий директор АСУ Олександр Слобожан, - пишуть на сайті Луцької міської ради.

З присутніми він поділився напрацюваннями Асоціації та розповів про її роль на Всеукраїнському рівні. Після чого привітав новообраного голову Волинського регіонального відділення АСУ.

Ігор Поліщук подякував Олександру Слобожану та колегам за довіру, зазначивши, що сьогодні час певної розгубленості та розбалансованості центральної влади: “Коли ми бачимо відсутність чіткого курсу розвитку нашої держави, то відповідальність і роль органів місцевого самоврядування зростає дуже сильно. Зростає і наша відповідальність, як лідерів громад, як тих, кому люди довірили представляти інтереси та розвивати громади. Сьогодні місцеве самоврядування взяло на себе основну роботу з протидії коронавірусу та соціально-економічного розвитку. Ми наближаємо життя наших громад до високого рівня, до європейських стандартів”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одна з найбагатших громад неподалік Луцька приховує зарплати директорів комунальних закладів

Відтепер луцький міський голова входить до складу Правління Асоціації міст України та представлятиме інтереси громад Волині на Всеукраїнському рівні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити