image
 |  14 3 Листопада 2022 | 12:56

Очільник податкової Волині не пояснив, чому боїться завітати на сесію облради

Після 15-хвилинного очікування депутатів та журналістів пустили на перший поверх адміністрації волинської ДПС, де до них вийшов виконувач обов’язків начальника податкової Волині Сергій Лисеюк.

Про це інформує власкор ВолиньUA.

Посадовець виглядав дещо розгублено та схвильовано. Спочатку запевняв, що в приміщенні ДПС відбувається зустріч з підприємцями, але у відповідь на прохання депутатів потрапити на цю зустріч почав ухилятися.

Депутати офіційно ще раз запросили Сергія Лисеюка на засідання сесії, однак він не дав жодної ствердної відповіді.

Після 10-хвилинної розмови депутати Волиньради покинули приміщення податкової. Наразі участь Сергія Лисеюка у сесійному засіданні під питанням.

Під час діалогу обранці громади наголошували на публічності роботи та висловлювали обурення закритості роботи податкової та подвійними стандартами.

Нагадаємо, депутати Волинської обласної ради перервали сесію і відправилися у приміщення ДПС у Волинській області, оскільки виконуючий обов’язки начальника податкої Сергій Лисеюк проігнорував запрошення відвідати сесію та не пускав журналістів в приміщення державної установи.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити