image
 |  4 28 Січня 2019 | 20:34

Одеситка «підрізала» співмешканця за «лайки» під фотографіями дівчат

Спочатку ревнивиця заявила поліції, що біля будинку на них з чоловіком напали, але оперативники виявили в квартирі закривавлені піжами і кухонний ніж.

В Одесі жінка тяжко поранила ножем чоловіка-іноземця, який «лайкав» фото дівчат у соцмережах, - пише УНІАН

В Одесі жінка завдала важких ножових поранень своєму чоловікові-іноземцеві за те, що він ставив «лайки» під фотографіями дівчат, розміщених у соціальних мережах.

Як повідомили  у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області, вчора до Портофранківського відділення поліції від медичних працівників надійшло повідомлення про госпіталізацію 33-річного громадянина однієї з країн Близького Сходу з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини. Читайте також У Києві суд заарештував на 2 місяці співробітницю поліції, яка замовила викрадення людини.

«Виїхавши до лікарні, правоохоронці опитали 31-річну співмешканку потерпілого. Жінка розповіла, що біля будинку на них напали невідомі. Однак у ході першочергових слідчих дій за місцем їхнього спільного проживання поліцейські виявили речові докази, що спростовують свідчення одеситки», - розповіли в главку. Зокрема, в квартирі, розташованій в центрі міста, виявлено закривавлені піжами і кухонний ніж. Зазначається, що під тиском доказів жінка зізналася, що схопилася за ніж, приревнувавши чоловіка до дівчат, фото яких він «лайкав» в одній із соціальних мереж.

Зловмисниці повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянка порізала вени, бо посварилася з мамою

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити