image
 |  2 14 Січня 2019 | 23:01

Один із керівників Судової адміністрації ховав хабар у холодильнику

Під час отримання хабара у службовому кабінеті затримано заступника начальника полтавського облуправління Державної судової адміністрації.

Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури. 

ГПУ не називає ім'я затриманого, але на сайті судадміністрації зазначається, що у голови теруправління Івана Клочка є лише один заступник - Віталій Федько.

За даними Генпрокуратури, правоохоронці прийшли до кабінету чиновника 14 січня, коли він одержував останню частину хабара у 100 тисяч гривень від керівника підприємства за безперешкодне підписання актів виконаних робіт, а також перерахування коштів на рахунок підприємства за вже виконані роботи. Загалом він отримав 248 тисяч.

Як видно на фото з місця затримання, хабарник ховав гроші у холодильнику.

Як повідомляє "УП", проти Федька відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 КК (одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище, поєднане з вимаганням). Йому загрожує від 5 до 10 років в'язниці з конфіскацією майна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Адвокат змушувала дати хабаря луцькому прокурору

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити