image
 |  2 19 Березня 2019 | 15:28

Один справляв нужду, інший лаявся в бік поліції: на Волині затримали хуліганів (ФОТО)

У Ковелі патрульні виявили й затримали двох хуліганів.

Про це інформує прес-служба Патрульної поліції Волинської області.

У ніч на 19 березня, по вулиці Незалежності, у Ковелі, інспектори виявили молодика, який справляв природні потреби біля будинку. На зауваження не відреагував, натомість, почав ображати поліцейських, був у стані сп’яніння. Відповідно, був затриманий та доставлений у відділок поліції. Тут на нього оформили постанову за перебування в громадському місці у нетверезому стані та протокол за дрібне хуліганство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ковелі на зупинці стріляв 25-річний чоловік (ФОТО)

А пізніше на вулиці Незалежності виявили ще одного ковельчанина, який був нетверезим та лаявся в бік патрульних. До того ж, викинув недопалок сигарети на вулицю, чим порушив правила благоустрою. Після затримання й освідування порушника доставили у відділок поліції, де оформили постанову та 2 протоколи, у тому числі, за ст. 152 КУпАП (порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів).

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити