image
 |  5 26 Липня 2021 | 22:24

Одна із найбагатших громад Волині скуповлює б\у техніку

Підгайцівська сільська рада, яку очолює багаторічний голова Юрій Семенюк, оголосила пошук техніки, що була у користуванні.

Про це відомо «ВолиньUA» з сайту держзакупівель.

Одна із найбагатних громад Волині - Підгайцівська планує придбати трактор, що був у користуванні. На це передбачили в бюджеті – 1 мільйон 650 тисяч гривень. Пропозиції приймають до 6 серпня 2021 року. 

В той же час, оголосили тендер на закупівлю новенького легковика RENAULT TRAFIC на суму 540 тисяч гривень. Подача пропозицій до 29 липня 2021 року.

До слова, як писало видання «Волиньonline», комунальне підприємство при Підгайцівській сільській раді 10 березня 2021 року оголосило відкриті торги на закупівлю великовантажних мототранспортних засобів. Очікувана вартість була 1,5 мільйона гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій луцької маршрутки вигнав пасажирів та не повернув кошти

Наприкінці квітня комунальне підприємство придбало вантажний спеціалізований самоскид DAF CF 85.410, номер шасі XLRTE85МC0E858384, 2009 року випуску. Заплатили за нього майже, як і очікували – 1,4 мільйона гривень. Але наймістичніше, що учасники, які брали участь у тендері, зареєструвалися після оголошення тендера.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити