image
 |  0 21 Березня 2019 | 16:32

Одну із головних вулиць у «Старому місті» цьогоріч не ремонтуватимуть

У Луцьку вулицю Драгоманова, що в «Стараму місті», цього року ремонтувати не будуть.

Про це «ВолиньUA» стало відомо сьогодні під час засідання комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Під час обговорення звернення директора ПП «Ельба УА» щодо функціонування автомобільної парковки на ториторії «Старого міста», засутупник директора департаменту ЖКГ Микола Осіюк повідомив, що цього року не планують ремонтувати вулицю Братковського.

По тій причині, що на ремонт цієї вулиці в бюджеті міста не передбачені кошти, а також зі слів Миколи Осіюка, на це потрібна чимала сума коштів, а також для початку потрібно розробити проект ремонту вулиці.

Нагадаємо, що сьогодні під час постійної депутатської комісії розглядалось питання щодо функціонування автомобільної парковки в «Старому місті», в ході дискусій представник ПП «Ельба УА» заявив про те, що готовий передати на баланс міста Луцька обладнання придбане фірмою. Попередньо оцінивши затрати у сумі майже 3 мільйонів гривень.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити