image
 |  0 19 Вересня 2018 | 13:45

Офіційно презентували сервісний центр МВС нового зразка у Нововолинську

Сьогодні, 19 вересня, у Нововолинську офіційно презентували сервісний центр МВС нового зразка. Колишнє МРЕВ перетворилося на інноваційний центр формату опен спейс, де громадянам у приміщенні без перегородок надають послуги з реєстрації авто, видачі та заміни посвідчення водія, видачі довідок про несудимість.
Про це «ВолиньUA» повідомила прес-служба Регіонального сервісного центру МВС у Волинській області.
 «Це вже другий сервісний центр МВС нового зразка на території Волинської області. Ми раді, що в результаті реформування маємо позитивні відгуки від населення. Якість і доступність послуг-пріоритети Стратегії розвитку системи МВС до 2020 року. Відповідно до цього ми не зупинятимемося на досягнутому та рухатимемося далі», - зазначив начальник Регіонального  сервісного центру МВС у Волинській області Олександр Малашко.

Сервісний центр МВС у Нововолинську запрацював офіційно ще 29 серпня. По сьогодні, 19 вересня, було надано 716 послуг з видачі посвідчень водія, реєстрації транспортних засобів та ін.
Центр обладнаний електронною чергою, сучасною інформаційною системою та планшетом для оцінки якості обслуговування. Працює банківська установа безпосередньо в приміщенні сервісного центру МВС, передбачений дитячий куточок для найменших відвідувачів та зона буккросингу. На території функціонує зарядна станція для  електромобілів. На дворі для відвідувачів встановлені лави з сонячними батареями та виходами для підзарядки телефонів.
Центр є показовим приміщенням інклюзивності державної структури -  тут передбачені усі необхідні умови отримання послуг для людей з обмеженими можливостями: кнопка виклику адміністратора, зручні заїзди, паркувальні місця та інші зручності.
Новий сервісний центр МВС у Нововолинську працюватиме за адресою: м. Нововолинськ, вул. Сокальська, 1а.  Громадян тут обслуговуватимуть без обідніх перерв з вівторка по п’ятницю з 9:00 до 18:00 та у суботу з 9:00 до 16:45. Понеділок та неділя – вихідні дні. ​
Разом з цим Сервісний центр МВС Нововолинська сьогодні, 19 вересня, став першим містом Волині, де розпочалася всеукраїнська акція «Здай заглушку – обери життя». Вона має на меті нагадати про необхідність постійного використання ременів безпеки.
Пристебання є загальноприйнятою нормою для всіх європейських країн, але лише 15% водіїв в Україні користуються ременями безпеки. Такі результати показало дослідження “Рівень користування ременями безпеки серед водіїв в Україні”, проведене навесні 2017 року громадськими організаціями в рамках Кампанії “За безпечні дороги”.
Правила дорожнього руху зобов'язують бути пристебнутими, це просте правило, яке має базуватися, в першу чергу, на самосвідомості збереження себе та оточуючих.
Сервісні центри МВС відкриті для комунікації з громадянами:
отримати консультації щодо послуг можна за телефоном (044) 290-18-99 та  (0332) 77-19-74 або запитати на офіційній сторінці Facebook Головного сервісного центру МВС і Регіонального сервісного центру МВС у Волинській області. Прочитати доступно викладену інформацію можна на сайті hsc.gov.ua та vol.hsc.gov.ua.



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Нововолинськтеплокомуненерго» повністю готове до нового опалювального сезону
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити