image
 |  4 4 Квітня 2021 | 19:04

Офіс президента збрехав: Зеленський вилетів у Катар за державний кошт на день раніше, аби погрітися на сонечку

Народний депутат Володимир Ар'єв заявив про те, що літак із президентом Володимиром Зеленським вже вилетів у Катар, тоді як на офіційному сайті сказано, що візит почнеться тільки завтра.

Як передає Цензор.НЕТ, про це нардеп написав у facebook.

"Я довго не писав окремо про зовнішньополітичну діяльність президентського офісу. Але те, що відбулось сьогодні, виходить за всі межі пристойності. Раніше про планові візити президента України адміністрація повідомляла заздалегідь. Сьогодні на сайті ОП з‘явилося повідомлення про візит Зеленського в Катар 5 квітня, тобто завтра. Ну тягне його в ті краї: як не Оман, то Емірати, як не Емірати, то Катар. Але! Літак Зеленського (перший борт) вилетів туди вже сьогодні вранці. О 10:27! Тобто Офіс президента збрехав, а сам президент вилетів за державний кошт на день раніше погрітися на сонечку Перської затоки, так виходить?! І повідомлення про візит на сайті ОП з‘явилося, коли літак був у повітрі!" - зазначив Ар'єв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пенсії та грошову допомогу виплачуватимуть лише через банки?

"Увесь світ говорить і пише про загрозу наступу РФ, наші західні партнери приводять свої війська в боєготовність, а наш верховний головнокомандувач летить у теплі краї, ще й планує собі день відпочинку", - резюмував нардеп.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити