image
 |  0 6 Грудня 2021 | 12:48

Офіцери волинських громад розповіли про робочі будні (ФОТО)

Офіцери громад не лише реагують на звернення від мешканців, а й проводять відпрацювання, профілактичні бесіди, допомагають іншим службам та пропонують ряд напрацювань для покращення безпекового середовища.

Про це пише пресслужба поліції Волинської області.

Так, днями офіцер Головненської громади виступив на сесії селищної ради та запропонував виділити кошти на ряд безпекових проектів для мешканців громади. «Нині дорога від Любомля до Шацького району відремонтована, однак чимало водіїв нехтують правилами безпеки та перевищують швидкість. Було б доцільно подбати про засоби зниження швидкості в населених пунктах та про систему відомоніторингу», - сказав офіцер.

А в Рівненській громаді поліцейський провів зустріч з зацікавленими щодо недопущення вчинення домашнього насильства в сім’ях. «Раніше побутувала думка, що домашнє насильство – сімейна проблема. Але це не так. Здебільшого, від насильства страждають жінки, часто вони соромляться звертатись по допомогу. Я переконую їх, що замовчувати це не можна», - розповів офіцер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трагедія у Луцьку: жінка покінчила з життям

Офіцер Городищенської громади допоміг волонтерам розвезти подарунки і набори для осіб з інвалідністю. Робить він це, як і офіцери інших громад, на постійній основі.

У Прилісненській громаді офіцер спільно з надзвичайниками перевіряв дотримання правил пожежної безпеки в мешканців, які мають пічне опалення. Нерідко через його несправність виникають пожежі, тож профілактика здійснюється на постійній основі.

А в Підгайцівській громаді виявлено так звані «точки», де реалізовували алкоголь, вироблений кустарним способом. За зайняття забороненими видами господарської діяльності складено необхідні адміністративні матеріали.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити