image
 |  2 6 Жовтня 2022 | 20:12

Оголосили про підозру чоловікові, причетному до вбивства на ринку у Луцьку

Днями слідчі йому оголосили про підозру за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, а сьогодні Луцький міськрайонний суд обрав запобіжний захід – 60 діб тримання під вартою.

Про це повідомили у пресслужбі поліції.

Нагадаємо, подія трапилася 4 жовтня на території одного з ринків Луцька.Через конфлікт, який раптово виник між двома чоловіками, один з них схопив ножа та наніс ним тілесне ушкодження іншому.

Через кілька хвилин поранений, якому було 50 років, помер. Підозрюваний же з місця події втік.зловмиснику, який причетний до вбивства у луцьку, обрали запобіжний західЗа словами начальника ГУНП Юрія Крошка, поліцейські провели комплекс оперативно-розшукових заходів, аби знайти особу. Адже за майже 5 годин, поки фігурант переховувався, він змінив кілька місць перебування, пересувався різними способами і транспортними засобами тощо.

Співробітники кримінальної поліції затримали зловмисника близько 21 години цього ж дня: ним виявився 42-річний мешканець Луцька.Наразі триває досудове розслідування. За скоєння вбивства особі загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити