image
 |  1433 24 Лютого 2024 | 20:19

ОККО планує збудувати вітроелектростанцію на Волині

Антимонопольний комітет України надав дозвіл компанії GNG Retail Limited, зареєстрованій на Кіпрі, на придбання компаній «Вінд Павер Джі Ес Ай Волинь» і «Вінд Павер Джі Ес Ай Волинь 3».

Про це ідеться в опублікованому повідомленні на сайті АМКУ, - пише ВолиньUA.

Компанія GNG Retail Limited є власником холдингу ОККО Group, що торік анонсував інвестиції у проекти відновлювальної енергетики у центрі та на заході України на суму 500 мільйонів євро.

«Вінд Павер Джі Ес Ай Волинь» і «Вінд Павер Джі Ес Ай Волинь 3» є частиною АТ «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Грінвіль» і належать до групи ТКС Івана і Сергія Торських. Структура групи ТКС включає бізнес із розвитку житлової та комерційної нерухомості, проекти альтернативної енергетики та будівництво.

За інформацією Єдиного реєстру з оцінки впливу на довкілля, компанії мають намір звести вітроелектростанцію потужністю 150 МВт у Володимирському районі.

Компанія ОККО у 2023 році анонсувала, що у найближчі 2-3 роки інвестує до 500 мільйонів євро у проекти з відновлювальної енергетики у західних і центральних областях України. Компанія планує реалізовувати проекти на різній стадії готовності. ОККО також розглядає можливість придбання сонячних електростанцій. Реалізація цього проєкту допоможе компанії стати одним із лідерів української вітрової енергетики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чехія постачатиме Україні всі деталі до гвинтівок

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити