image
 |  5 22 Червня 2022 | 21:53

Окупанти частково виводять війська з Маріуполя: пояснили чому

Російські окупанти почали виводити війська та техніку із захопленого Маріуполя у напрямку Бердянськ-Пологи Запорізької області.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, інформує УНН.

За словами Андрющенка, російські загарбники демонтували стаціонарні блокпости і залишили лише контрольні пункти в районі мостів.

"Окупанти змінили тактику контролю пересування. При тому частіше використовується контроль мобільними групами, що раптово з’являються в різних районах міста. Зміна тактики пов’язана з виводом більшості військового залишку окупантів з міста на інші ділянки фронту. Банальна нестача ресурсу. Зокрема, другий день поспіль великі колони техніки залишають Маріуполь та Маріупольській район в напрямку Бердянськ-Пологи", - заявив він.

Радник мера додав, що настрій серед окупантів далекий від того, що описує російська пропаганда. Військові не хочуть продовжувати воювати, тому стає дедалі більше розмов про здачу в полон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селі на Волині переселенець малює патріотичний мурал (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити