image
 |  7 2 Лютого 2023 | 21:47

Окупанти обстріляли Херсон: вбили молодого чоловіка і жінку

Російські окупанти в ніч 2 лютого обстріляли місто Херсон та населені пункти області. Внаслідок цього вранці загинув 25-річний чоловік та жінка, щонайменше двоє цивільних отримали травми.

Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура, передає УНН.

«За даними слідства, в ніч 2 лютого 2023 року збройні сили рф, вчергове порушуючи норми міжнародного гуманітарного права почали масовано обстрілювати місто Херсон та населені пункти області. Внаслідок цього вранці загинув 25-річний чоловік та жінка, щонайменше двоє цивільних отримали травми різного ступеня тяжкості», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що точна кількість постраждалих уточнюється.

«Пошкоджено житлові будинки, навчальний заклад, газопровід та лінії електропередач», - інформує прокуратура.

Херcонська ОДА (ОВА) уточнила, що російські війська зранку відкрили вогонь по житловому сектору селища Комишани.

«Вороги влучили у приватний будинок. Уламки російського снаряду смертельно травмували 44-річну жінку - вона загинула на місці», - додала ОВА.

У Херсонській міськраді також уточнили, що "за інформацією відділу з питань цивільного захисту Херсона, на 9:00 2 лютого місто обстріляли 7 разів. На жаль, загинула одна людина".

Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України), вказали у прокуратурі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Увага розшук: на Волині зникла матір з малолітньою донькою (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити