image
 |  4 30 Березня 2022 | 19:44

Окупанти вбили в Ірпені близько 300 цивільних, 50 військових та зруйнували півміста

Приблизно 200-300 цивільних загинули від рук російських окупантів у Ірпені на Київщині. Про це на брифінгу повідомив мер міста Ірпінь Олександр Маркушин.

Про це повідомляє УНН.

Цитата

"Точної інформації про кількість загиблих цивільних громадян в Ірпені ще немає, але приблизні цифри – 200-300 людей. Багато людей поховано у дворах та парках, багато ще перебувають під завалами будинків та об’єктів інфраструктури. Зруйновано приблизно 50% міста. Точну кількість загиблих ми зможемо назвати після розбору завалів", - сказав Маркушин.

Додамо

За його даними, в боях за місто загинули 16 бійців територіальної оборони та кілька десятків військових, загалом – до 50 людей. Близько 100 військових та бійців ТрО – поранені.

"Ми наше маленьке місто відвоювали, не віддали. Наше маленьке місто – Герой, ми не дали ворогам пройти на Київ", - сказав Маркушин.

НагадаємоІрпінь у Київській області було звільнено від рашистських загарбників, але повертатися в місто жителям поки не можна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українцям, які незаконно виїхали з країни в умовах війни, буде загрожувати 10 років за ґратами

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити