image
 |  9 16 Січня 2023 | 13:19

Окупанти вдарили по дитячій лікарні у Херсоні

Російські окупанти завдали удару по дитячій лікарні у Херсоні, за минулу добу на Херсонщині внаслідок обстрілів загинуло троє людей.

Про це повідомив очільник Херсонської ОВА Ярослав Янушевич в Telegram, - пише ВолиньUА.

"Цього разу обстріл дитячої (лікарні - ред.), внаслідок якого вибито близько 30 вікон в неонатальному (6-ти поверховому) корпусі. Корпус пустий. Інформація про постраждалих відсутня".

Очільник ОВА Ярослав Янушевич повідомив, що за добу російські загарбники 90 разів атакували Херсонщину. Мирні населені пункти області потерпали від обстрілів з артилерії, РСЗВ, мінометів та танків.

Херсон росіяни обстріляли 21 раз – атакували житлові квартали міста. Він наголосив, що ворог цілеспрямовано ударив по будівлі Червоного Хреста, міській лікарні, центру реабілітації дітей з інвалідністю, суднобудівному заводу, обʼєкту критичної інфраструктури та житлових будинках.

Минулої доби на Херсонщині через російську агресію 3 людини загинули та 14 жителів дістали поранення різного ступеня тяжкості. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити