image
 |  0 31 Травня 2019 | 12:14

Олег Тягнибок: Все, за що борються українські Герої, буде миттєво продано Московії. Щойно до Парламенту зайдуть партії Зеленського та Медведчука

Команда Зеленського нарешті пояснила, для чого пішла у владу: щоби політика не заважала їхньому особистому бізнесу. І якщо для цього треба буде продати Україну Московії - вони готові. Уже навіть план склали.

Про це заявив на своїй сторінці у facebook голова ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

"Закон про мову скасують, бо їм, малоросам, московська рідніша. Квоти переглянуть, бо їхня москвомовна українофобська медіаімперія прибутки втрачає. А з Путіним «домовлятися» будуть. Він же «не псих і не маніяк», виявляється, він – «розумна людина». І війну, взагалі-то, не він розв‘язав, а українські політики...Ви тільки вчитайтеся в цю заяву:

https://www.pravda.com.ua/news/2019/05/31/7216673/

Відтак є величезний ризик, що всі здобутки Революції Гідності, все, за що борються й гинуть українські Герої останні п‘ять років, буде миттєво продано Московії. Щойно до Парламенту зайдуть партії Зеленського та Медведчука/Рабіновича.

Єдина сила, здатна завадити цьому злочину, - потужна фракція українських націоналістів. Ми зупинили ригів у Парламенті тоді, разом зупинимо і тепер.

Є Свобода - буде Україна!" - йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити