image
 |  0 14 Січня 2020 | 13:04

Олександpа Положинського допитали у справі Шеремета

Свідчення у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета в якості свідка дав музикант, фронтмен гурту «Тартак» Сашко Положинський.

Про це пoвідoмляє «Хвиля».

Положинський повідомив пpо це у відеоролику, який опублікував в Фейсбук.

Він зазначив, що розповів всю правду, все, що знав. При цьому він підкреслив, що нічого поганого йому зробити не намагалися.

«Розповів всю правду, все, що знав. Нічого поганого мені вдіяти не намагалися, спілкування проходило в присутності одного з адвокатів Андрія (підозрюваного у справі, музиканта і військовослужбовця Андрія Антоненко). Слідчий вів себе цілком коректно, ставлення дружнє. Не знаю, можливо, це хитрощі і просто «поганий коп» до мене не прийшов, і мені дістався той, який в парі «поганий-хороший» повинен був бути «хорошим» ... Якихось питань, негативу до слідчого до мене немає» , - розповів він.

Додатково до цього, Положинський також висловив надію, що Антоненко, а також інших підозрюваних (дитячого кардіохірурга і волонтера Юлію Кузьменко і військову медсестру Яну Дугарь) виправдають. Адже на його думку, до вбивства Шеремета вони не мають відношення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд змінив місце відбування арешту Дугарь і переніс апеляцію Антоненка

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити