image
 |  2 15 Серпня 2019 | 17:01

Олексій Михайличенко став тренером Динамо

Олексій Михайличенко очолив Динамо, інформує офіційний сайт київського клубу.

Про деталі угоди не повідомляється. Перше тренування з командою новий керманич проведе у п'ятницю, 16 серпня. За неофіційною інформацією, контракт тренера з клубом підписано за схемою 2+1 Михайличенко підписав контракт з Динамо на 2 сезони, – журналіст .

Допомагати Михайличенку буде ще один екс-гравець Динамо Вадим Євтушенко. Про склад решти тренерського штабу буде оголошено додатково. 

Після вильоту з Ліги чемпіонів від Брюгге Динамо звільнило попереднього наставника команди Олександра Хацкевича – весь штаб білоруса також пішов у відставку. За понад два роки Хацкевич здобув для Динамо лише два Суперкубки України та тричі провалив кваліфікацію ЛЧ.

Нагадаємо, що Олексій Михайличенко вже працював головним тренером Динамо – у 2002-04 роках він очолював "біло-синіх" після смерті Валерія Лобановського. Тоді молодий наставник виграв з Динамо два чемпіонати України та один Кубок України. Згодом Михайличенко працював з національною збірною, а потім повернувся в Динамо на посаду спортивного директора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суперкубок України: «Динамо» встановило унікальне досягнення

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити