image
 |  7 24 Червня 2023 | 19:51

Олігархи і друзі путіна втікають з москви

Приватні літаки Роттенберга, Мантурова, Потаніна та інших представників російської "еліти" ще зранку покинули російську столицю

Про це пише Інформатор.

Від ранку суботи, 24 червня, російські олігархи та політики почали масово залишати Москву, в якій оголосили режим контртерористичної операції через наближення до неї ПВК "Вагнер". Вони утікають хто куди на своїх приватних літаках. Частина представників російської "еліти" покинула територію країни.

За повідомленням каналу "Важные новости", бізнес-джет олігарха Аркадія Ротенберга Bombardier BD-700 вилетів із Москви сьогодні об 11:30 ранку і приземлився в Баку о 15:04 мск. Політ було заплановано ще звечора п'ятниці, 23 червня, як тільки Євгеній Пригожин оголосив про свій марш на Москву.

Літак віцепрем'єра Росії Дениса Мантурова вилетів із Москви о 7 ранку і приземлився в турецькому Даламані о 12:06.

Бізнес-джет олігарха Володимира Потаніна Gulfstream G650 очікував вильоту з Москви до Стамбула сьогодні о 17:00.

Bombardier Global Express XLS держкомпанії "Інтер РАО" (її очолює син друга Путіна Юрія Ковальчука Бориса) вилетів із Москви та приземлився в Пітері близько 15:00 мск. Чи зможе виїхати Ковальчук далі за межі рф - під питанням.

А де путін?

Як писав Інформатор, вранці 24 червня з Москви в бік Санкт-Петербургу, вилетів Іл 96-300ПУ володимира путіна, на якому встановлено обладнання для управління армією. Борт зник із радарів біля Твері. Крім того, другий президентський борт Ту-214ПУ вилетів із Москви до Санкт-Петербурга о 14:44, який також обладнаний на випадок війни. Він зник із радарів над Гатчиною. Речник путіна Пєсков заявив, що його босс сидить в Кремлі та працює.

Ми також повідомляли, що російська столиця зараз майже повністю ізольована поліцейськими та військовими. На виїздах та перехрестях посилені патрулі та велика кількість автобусів без номерів та розпізнавальних знаків з озброєними людьми всередині. "Вагнер" наближається. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РДК і "Свобода Росії" підтримали заколот "вагнерівців" та закликали йти на Кремль

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити