image
 |  2 24 Березня 2019 | 20:01

Олігархи перед виборами зазомбували українську націю, - Олег Тягнибок

Через телебачення і фальшиву соціологію олігархи зазомбували український народ і маніпулюють його свідомістю у власних інтересах.

Про це лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок заявив під час візиту у місто Ковель.

Очільник націоналістів на початку розмови пригадав, що саме у Ковелі виникла вдала ідея написати Програму захисту українців, яка тепер стала основою для передвиборчої програми єдиного кандидата від націоналістів Руслана Кошулинського.

«Українцям потрібен мир, але на українських умовах. Кандидат у президенти Руслан Кошулинський дає відпоаідь як досягти миру на основі перемоги, а не капітуляції. Інше стратегічне завдання - це гідне життя в Україні. Чому у сусідніх країнах Європи гідне життя, нормальні зарплати, хороші дороги, а в Україні ні? Хіба українці менш мудрі, менш працьовиті за поляків, чехів чи німців? Звісно ні. Але Україною керують олігархи, які взяли у заручники всю державу. І на цих виборах вони використовують шалені ресурси для маніпуляції свідомістю. Ми опинилтся в ситуації, коли нація стала зазомбованою. Українці почали думати не своїми мізками, а тим, що їм нав'язують олігархічні телеканали та піар-технологи. У цьому велика проблема, бо це заважає зламати систему і продовжує страждання нації. Українці мають вийти за межі цього згубного світогляду і почати думати власним розумом, а не чужим. Голосувати за свого кандидата, а не ставленика олігархів чи п'яту колону Москви».

Читайте також: «Поки матері оплакують синів, Медведчук та Бойко літають у Москву. І це вже занадто», – Тягнибок

Читайте також: Маємо творити свою Україну. Попереду велика праця, – Кошулинський

      

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити