image
 |  0 17 Вересня 2018 | 08:46

Омеляна випустили за кордон

Національне антикорупційне бюро України дозволило міністру інфраструктури Володимиру Омелянувиїжджати за межі країни.
Міністру не повернули закордонний паспорт, а ділову поїздку він здійснить по дипломатичному. Про це розповів адвокат Олександр Лисак, передає РБК-Україна.
"На виконання рішення суду паспорта були здані детективу. Але потім написали заяву, про те що у Омеляна відрядження. Детектив розглянув заяву і погодив виїзд міністра за межі України. Тому він надав паспорт для виїзду", - повідомив Лисак.

За його словами, у міністра інфраструктури лише два паспорти - для виїзду за кордон і дипломатичний. Закордонний паспорт Омеляна зараз знаходиться в НАБУ.
"Для цього відрядження міністр скористався дипломатичним паспортом. По приїзду цей паспорт потрібно буде знову повернути. А в разі чергового відрядження будемо знову звертатися до НАБУ з такою заявою. Відрядження Володимира Омеляна планується в неділю (16 вересня - ред.), а повернення в Україну - у вівторок, якщо я не помиляюся", - додав Лисак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розпочали ремонт найгіршої дороги в Зарічанській ОТГ (ФОТО)
За словами Лисака в середу, 19 вересня, відбудеться допит Омеляна в НАБУ. Він також нагадав, що це не перший допит Омеляна у справі. І якщо в 2017 році він проходив як свідок, то тепер розглядається в якості підозрюваного.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити