image
 |  0 8 Січня 2021 | 10:58

Опалення електроенергією для вкраїнців подорожчає удвічі

Пільговий тариф для українців, які користуються електричним опаленням, скасували. Тепер опалення електроенергією подорожчає удвічі.

Таке рішення прийняла Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, повідомив адвокат Володимир Тимошин у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькі махінації: як голови ОСББ заробляють на мешканцях будинків

З 1 жовтня до 1 квітня діяв тариф 0,9 грн вдень і 0,45 грн вночі за двотарифного лічильника до 3 тис. кВт на місяць. Новий тариф становить 1,68 грн удень і 0,9 грн вночі.

"НКРЕКП видала нову постанову (опублікують сьогодні. - Gazeta.ua). З 06.01.2021 року скасовано пільговий тариф для споживачів, які користувалися електроопаленням. Свого часу споживачі, переважно це приватний сектор, відмовилися від газу, придбали електрокотли, перейшли на електроопалення, повіривши державі. У зимовий період оплата становила в середньому 2,5 - 3 тисячі гривень. Тепер це буде 5-6 тисяч", – підкреслив Володимир Тимошин.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити