image
 |  5 25 Січня 2018 | 09:40

Операція «Розшук» у Володимирі-Волинському: розшукали 3 злочинця і 1 безвісти зниклого 

В ході операції «Розшук» володимир-волинським поліцейським вдалося розшукати 4 особи.
Про це інформує кореспондент «Волинь UA»
З 15 грудня 2017 року по 15 січня 2018 року проводилась всеукраїнська загальнодержавна оперативно-профілактична операція «Розшук».  Її мета – встановлення місця перебування осіб, котрі переховувались від органів слідства та суду, ухилялися від відбуття покарання та безвісти зниклих осіб.
Як розповів старший оперуповноважений сектору кримінальної поліції Володимир-Волинського відділу поліції головного управління Нацполіції у Волинській області Олександр Ольховський, за період операції місцевими правоохоронцями було розшукано 3 злочинців, які ухилялися від суду та відбуття покарання.
Також, в межах провадження першочергових матеріалів,  встановлено місцеперебування однієї безвісти зниклої людини. Це Леонід Х. 1952 року народження, який 28 грудня 2017 року виїхав від свого знайомого і додому не повернувся. Був знайдений в болотистій місцевості в районі села Заріччя і доставлений в лікарню для отримання необхідної медичної допомоги.
«На даний час в розшуку знаходиться 15 злочинців, що переховуються від слідства, суду та відбуття покарання та 8 безвісти зниклих осіб. Більшість безвісти зниклих перебувають у розшуку більше 15-20 років. Дві особи оголошено в розшук у 2016 році і одну у 2017 році.
Коли зникла близька людина найкраще особисто звернутися у сектор карного розшуку, надати документи зниклого, найсвіжіші фото та розповісти про обставини та можливі причини зникнення. Це все потрібно зробити для оперативного реагування поліції, бо за номером 102 виклики приймає кол-центр, який знаходиться в Луцьку й інколи інформація є неповною, що затягує час реагування на вказане повідомлення», - зазначив Олександр Ольховський.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити