image
 |  4 20 Вересня 2019 | 17:41

«Операційний блок і апаратура цілий! Все решта відновимо», - волонтерка про луцький військовий госпіталь

Не постраждав в наслідок пожежі у луцькому військовому госпіталі аптечний склад, операційний блок і апаратура цілий! Все решта відновимо.

Про це у мережі Фейсбук повідомила волонтерка Наталія Ариванюк.

Жінка пише, що завдяки оперативному реагуванню пожежників, вмілій організації чергового лікаря Таїсії Криворучко, зуміли так зорганізувати евакуацію, що в результаті немає постраждалих.

«Але я хочу все ж таки про позитив! Черговим лікарем в цю ніч була Taisiia Kryvoruchko, яка для мене є справжньою героїнею року, це вона разом з медсестрами, зуміли так зорганізувати евакуацію, що в результаті в нас немає постраждалих!

Хочу подякувати лікарям і персоналу нашого госпіталю, Обласної, міської, інфекційної лікарень, які в таких екстремальних умовах спрацювали, як єдиний механізм, де життя та здоров`я є понад усе!

Низький уклін пожежникам, ви справжні профі!!!», - пише Наталія Ариванюк.

«Дякую своїм друзям за постійну допомогу з дизпаливом, тепер в нас руки розв’язані і є з чого стартувати!

По госпіталю. Головне!!!! Операційний блок і апаратура в ньому цілі! Аптечний склад цілий! Все решта відновимо!», - йдеться у дописі.

Усі охочі можуть долучитися до волонтерства та переказати кошти на рахунок Ариванюк Н.А.

Картка Приват

5523 2458 0012 2663

    

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити