image
 |  5 16 Вересня 2021 | 18:09

Оприлюднили дані вакцинації працівників освіти у Володимирі

Найбільше вакцинованих працівників освіти у гімназії, а найменше у ЗДО №1 «Дзвіночок».

Про це інформує сайт міської ради.

Відділ освіти управління з гуманітарних питань міськвиконкому оприлюднив статистичні дані щодо кількості вакцинованих від ковіду працівників освітніх закладів Володимир-Волинської громади станом на 13.09.

Згідно поданих даних, найвищий відсоток охоплених вакцинацією працівників у міській гімназії ім. О. Цинкаловського – понад 65 відсотків. Із 76 працівників цього навчального закладу 50 отримали дві дози вакцини та 5 – першу дозу.

У міжшкільному навчально-виробничому комбінаті щепилось 42,11 відсотка працівників, а у ЗДО №2 «Казка» рівень вакцинації працівників складає 35 відсотків.

Приблизно на одному рівні у відсотковому співвідношенні кількість вакцинованих працівників загальноосвітніх шкіл: №1 (28,13 %), №2 (22,14%), №5 (21,11%) та НВК №3-ліцею (24,04%). У ЗДО №3 «Сонечко» щеплення від коронавірусу отримали 25 відсотків працівників.

Найгірша ситуація із рівнем вакцинації у ЗДО №1 «Дзвіночок», де з 37 працівників лише одна особа отримала дві дози вакцини. У ЗДО №7 «Волиняночка», де колектив працівників складає 71 особу, вакцинувались лише двоє. В опорному закладі села Суходоли та школі села Ласків рівень вакцинації освітян складає трохи більше 5 відсотків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцький забудовник взявся самовільно підвести мережі до будинку (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити