image
 |  2 7 Січня 2019 | 19:01

Оприлюднили програму візиту Порошенка в Луцьк

Приїзд Петра Порошенка у Луцьк, який запланований на 11 січня, передбачає зустріч з жителями області та візити в храми міста. Ймовірно, лейтмотивом візиту в обласний центр Волині напередодні президентських виборів стане отримання Томосу.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел. 

Попередньо планується, що Президент прибуде до Луцька літаком. Першим об’єктом, який він відвідає, стане Кафедральний собор Святої Трійці у Луцьку. Ймовірно, планується і зустріч з лучанами на Театральному майдані. 

Опісля розпочнеться зустріч з обраними депутатами, політиками, учасниками АТО і активом області в приміщенні Волинського обласного академічного музично-драматичного театру. Представників у визначеній кількості обиратимуть від кожного з районів Волині, проте їх список наразі тільки формують. 

Планується, що останнім пунктом програми стане візит в замок Любарта і відвідини Церкви Іоанна Богослова. 

Зважаючи на те, що візит відбудеться в період різдвяних свят, а в програмі поїздки заплановані візити у два храми, слід очікувати, що основний акцент в своїх промовах Президент ставитиме на отримання Україною Томосу. 

Віра, поруч з армією та мовою – одна з трьох ключових тез в передвиборчій програмі Петра Порошенка. Тому візит на Волинь напередодні президентських виборів, які відбудуться 31 березня, можна вважати неформальним початком активної фази агітаційної роботи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волинь приїде Петро Порошенко

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити